Rapport från tidigare kvällar

SpegelHeaderImage akoFiske 2Anders Grotherus - Grosse

Lördag 14:e februari gästades vi av ako – grosse – fiske

Det blev en fantastisk afton med skön musik – bra publik – goda historier.

ako Du sjunger helt fantastiskt bra och Du har en repertoir som verkar sträckas sig från psalmer via gospel till rock – hur bra som helst!

Grosse på bas/gitarr, jag visste Du var bra på det men Din sång imponerade på mig

Fiske hade jag ju inte träffat förut men nu fick jag fina gitarrsolon bra sång och roliga historier förpackat allt-i-ett.

Vi var alla supernöjda både gäster o krögare och önskar er snart tillbaka!

Fredrik

 

Fredag den 8:e November kl 19.00!

Jacob Spangenberg – Gästar ”Gamla Järnhandeln”

Jacob_Spangenberg_0000116800

Jacob drog mycket folk och levde helt upp till förväntningarna. Jag tror Jaob sjöng ”allt kan gå i tusen bitar” för oss alla men mest för sin hustru Ann-Cathrine.

 dessutom ERIKSSON & EN (S)LITEN ORKESTER

eriksson2-20

eriksson1-20

Lördagkväll = Musikkväll på Gamla Järnhandeln

Vi börjar fredag den 8:e November 19:30 Eriksson & En (S)liten Orkester – Gästartist Jacob Spangenberg – det blev en fantastisk kväll – fullt med folk, härlig musik o full fart.

Lördag den 16:e November 19:30 Folkesson Blues Band – 3 unga grabbar som tog vår publik med storm. Blues är en musikform som passar alla åldrar. Som sista låt fick vi ”Brand new Cadillac” det satte riktig fart på oss alla.

Lördag den 23:e November 19:30 BG Band – Stora förväntningar nu har vi haft 2 succekvällar i rad med fullt med folk. BG har en stor repertoir – kanske vi kan köra lite publikönskninar. Det blev en trevlig kväll. Bengt-Göran framförde även en riktigt bra egenskriven låt.

Lördag den 30:e November 19:30 Country med Mathias, Rolle & E-son – Vem älskar inte ”hästjazz”? Jag gör det i alla fall! Det blev en succekväll. Fantastisk musik o stämning. Minst 3 personer firade födelsedag alla gillade musiken. En ursäkt är på sin plats: Till er som fick vänta på mat o dryck, jag är ledsen men jag hade inte planerat tillräckligt för anstormningen och klarade inte trycket. Jag skall försöka bättra mig till nästa vecka.

Lördag den 7:e December 19:30 Blue Street – Country/Blues – Dom här grabbarna är redan etablerade skall bli kul att ha dem hos oss. – Vilken annorlunda kväll. Snöstorm och oväder ingen gick ut. Jag och ett fåtal andra fick en underbar musikkväll. Vi hade gärna delat den med flera.

Lämna ett svar